Прикордонники затримали чоловіка, який вбив в Обарові свого пасинка

Пенсіонер перебував у міжнародному розшуку

Ми повідомляли про жорстоке вбивство, яке сталося в Обарові ще 21 квітня цього року. Тоді до поліції повідомила дружина 36-річного чоловіка, що він пішов з дому і не повернувся. Згодом виявили його тіло – обгоріле з ознаками насильницької смерті.

Поліцейські встановили, що до вбивства причетний 62-річний вітчим загиблого.

За оперативною інформацією чоловік переховувався на території сусідньої держави, тому у травні правоохоронці оголосили його у міжнародний розшук. Після смерті дружини між ним та її сином виник конфлікт через право власності на будинок, у якому та проживала. Під час сварки пенсіонер дістав кухонну сокиру та наніс кілька ударів рівнянину ,— розповів заступник начальника ГУНП Сергій Волков.

Пенсіонер намагався приховати сліди злочину, тому намагався спалити тіло загиблого та знищити речові докази.

А вже 20 вересня прикордонники Сумської області виявили та передали рівненським поліцейським 62–річного жителя Обарова, якого підозрюють у вбивстві свого пасинка. Нині він перебуває під вартою.

Чоловікові вже повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Учора, 21 червня, суд обрав йому міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень