«Винні зміни», – проектант про затримку з проектом реконструкції стадіону «Авангард» у Рівному

Львівська компанія «Артпростір», яка розробляла проект реконструкції, пояснила причини порушення термінів здачі

"Артпростору" за роботу з бюджету Рівного заплатили 1 мільйон гривень. Нагадаємо, що міський голова Рівного Володимир Хомко обіцяв позиватися з «Артпростором» і вимагати повернення грошей, якщо він не здасть до кінця цього року проект.

Заступник директора «Артпростору» Олексій Олексюк каже, що з 4 жовтня проект з реконструкції «Авангарду» перебуває на експертизі у Києві, і озвучує причини затримки його виготовлення:

Проект на експертизі у Києві на розбиття черг будівництва.

 

Стосовно прострочення термінів, то будь-яку ситуацію можна завжди вирішити методом переговорів. Компанія «Артпростір», якій було поставлено задачу внести зміни до проекту на півдорозі до виготовлення проектної документації стосовно збільшення бігових доріжок, і ще там низка була пропозицій і побажань, врахувала їх безвідмовно в односторонньому порядку без озвучення додаткової вартості тощо.

За словами Олексія Олексюка, якщо додався додатковий обсяг роботи, то автоматично мали б змінитися терміни її виконання. Хоча, каже, вони цього владі Рівного не озвучували, а взялися за зміни у проекті без зміни ціни і терміну виконання робіт. Тож, вважає він, кожна зі сторін має до чого апелювати. Втім, Олексій Олексюк висловив сподівання, що «Артпростір» з владою Рівного знайде спільне рішення.  

Заступник директора «Артпрстору» каже, що експертиза проекту має завершитися протягом цього тижня. Тим паче, що, на його думку, зауважень до проекту не повинно бути. Втім, Олексій Олексюк пояснює, що є низка питань, які виникають у процесі руху проекту кабінетами. Тож якісь терміни здачі проекту Рівному зараз важко озвучити. Але, за його словами, з їхньої сторони реалістично подати владі Рівного проект до кінця цього року.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень