Причина прозаїчна: село на Рівненщині, яке «живе» у темряві - не платить за світло

Заплатили за проведення комунікацій лише два десятка господарств

Майже сотня будинків у селі Забороль, Рівненського району лишається без світла. До масиву «Південний» там не проведене електропостачання. Раніше на відсутність світла скаржилися самі мешканці, а знімальна група ТСН зробила сюжет про важке життя людей без електроенергії. Утім сільський голова Микола Шустов причину відсутності електропостачання у мешканців Забороля пояснює небажанням сплачувати рахунки.

Спочатку була темрява, непроглядна темрява для 97 власників землі масиву «Південний» в с. Забороль. Власники цієї землі запевняли, що готові проплатити Рівнеобленерго за приєднання електроустановки до своїх домівок, але за умови, коли побачать від Рівнеобленерго «знамення»

Для цього, потрібно було знати кількість бажаючих мати світло в своїх будинках...
Було 45 бажаючих... Все Ок, є «знамення», трансформаторна підстанція встановлена, перша лінія проведена... 
#однак написано 35 заяв, з них подано до Рівнеобленерго 28 заяв з відповідними додатками..., і є лише 18 проплат... 
#безкоментарів 

За інформацією Рівнеобленерго, в січні 2018 року роботи мають бути завершенні. Дякую за розуміння і допомогу керівництву та всім іншим працівникам Рівнеобленерго, які беруть участь у реалізації цього проекту!
І величезне прохання до власників землі масиву «Південний», #проплатітьза приєднання!!! Це ж Вам потрібно в першу чергу..., а не мені і не Рівнеобленерго...

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень