Стосовно керівництва «Рівнеазоту» розслідують кримінальне провадження

Через безпідставну невиплату заробітної плати

Про це повідомив директор департаменту праці та соцзахисту населення Рівненської ОДА Олексій Шамак. За його словами, ще 23 березня торік внесені відомості до Єдиного реєстру судових розслідувань за фактом безпідставної невиплати зарплати працівникам «Рівнеазоту».

Адже 1 березня торік борг підприємства із виплати зарплати становив 14,7 млн гривень. Він збільшувався та сягнув 50,2 млн гривень 1 лютого цього року. І лише станом на 1 липня зменшився до 37,9 млн гривень.

Про подробиці розслідування цієї справи розповів заступник начальника Головного управління Нацполіції Рівненщини Олександр Панасюк:

Провадження перебуває на стадії інтенсивного розслідування. Здобута певна кількість доказів, здобуто висновок економічної експертизи на підставі аналізів документів. Висновок експертизи потребує деяких роз'яснень, після чого буде він проаналізований спільно з іншими доказами, які здобуті в ході розслідування. І по провадженню буде прийматися остаточне рішення.

Олександр Панасюк пообіцяв, що це рішення буде прийнято цього року.

Нагадаємо, що за умисну безпідставну невиплату зарплату керівника можуть покарати

штрафом від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (8,5 до 17 тисяч гривень), або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень