Проти «хаотичної забудови» на Замковій виступив мешканець Рівного

На сайті Рівненської міської ради з’явилась нова петиція з таким змістом:

У зв'язку з закінченням терміну оренди землі (спливає у 2019 році) на якій розміщений речовий ринок та який останнім часом не має колишньої популярності, окремі особи, які вважають вказану ділянку майже ВЛАСНОЮ, вже планують її забудувати десятками багатоповерхівками.

 

Вказане створить незручності абсолютно всім мешканцям міста від збільшення кількості транспорту у центрі до ще більшого зношення комунальних комунікацій міста. Крім того, забудова вказаної ділянки, може стати на заваді спорудження нового стадіону та його супутньої інфраструктури.

 

Враховуючи викладене, прошу розглянути питання планування будівництва земельної ділянки на якій знаходиться речовий ринок із врахуванням ВИКЛЮЧНО суспільно-важливих проблем, а саме: облаштування там скверу, будівництво нового великого дитячого садочку та при потребі нової школи. Відповідно залишити вказану ділянку у власності міста не менше ніж на 50 років...

Автор петиції – Андрій Бернацький.

Для того, щоб влада міста розглянула це звернення, автору потрібно зібрати 300 підписів мешканців Рівного.

Збір підписів триватиме до 31 грудня. 

Зауважимо, що у жовтні цього року забудовник презентував у міській раді план забудови ринку.

Як розповіли розробники плану, замість ринку планують розташувати 12-поверхові будинки, у яких буде 10 поверхів – житла, решта – громадська інфраструктура. В одній з багатоповерхівок заплановано розмістити вбудований дитсадок, який зможе відвідувати до 160 дітей. Також під територією забудови буде підземний паркінг на 406 машиномісць.

Щодо підприємців, що нині торгують на Замковій, то їм нібито пропонували «переїхати» на ринок Дикого.

До речі, у серпні цього року У Рівному показали, що хочуть зробити на місці Речового ринку (ФОТО)

Наші новини у Тelegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень