Просто висмикну: чи безпечно виривати сиве волосся?

Особливо актуально, коли з’являється перша й поки одна єдина сива волосина

Рано чи пізно, але сиве волосся зустрічає кожен. Найчастіше сиве волосся з’являється по одному. У такому разі перше, що спадає на думку – висмикнути цю волосину і забути про неї!

Вплинути на появу сивого волосся практично неможливо – це запрограмовано на генетичному рівні. Але разом з тим стрес та нервове перенапруження тільки прискорює процес появи сивого волосся, пояснюють трихологи.

Невпинне бажання вирвати сиву волосину загалом ні нащо не впливає. В принципі якщо так зробити – нічого не станеться. Але важливо розуміти, що ситуацію це не виправить, тому що з цього фолікула знову виросте сиве волосся, адже пігменту у ньому вже немає.

 

А буває, що на місці однієї волосини – з однієї фолікули може вирости й дві волосини.

Тож найкраще, що радять трихологи – сприймати сивину як свою родзинку і перетворити її на частину свого образу. Або ж вибрати ефективне й безпечне фарбування, адже зупинити цей процес – неможливо.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень