«Просила не виганяти на вулицю»: у Рівному водій «за руку» витягнув дівчину з тролейбуса під час зливи (ВІДЕО)

Інцидент стався на Залізничному вокзалі на «місці висадки пасажирів»

У Рівному водій тролейбуса не дозволив жінці з 9-річною дитиною перечекати зливу у тролейбусі. Інцидент стався 28 червня на Залізничному вокзалі на «місці висадки пасажирів». Про це Радіо ТРЕК стало відомо з власних джерел. За словами дівчини, вона кілька раз попросила водія не виганяти їх на вулицю в дощ, а впустити до салону.

— Водій став дуже агресивним, почав махати перед обличчям руками, сваритися, а потім застосував грубу фізичну силу. А саме взяв мене за руку і силою витягував з салону.

 

Після цього пішов тягнути мою 9-річну сестру, але я дістала телефон, він злякався і не чіпав її.

Дівчина додає, що контролер, яка перебувала у салоні, жодним чином не зупинила конфлікт, а «мовчи сиділа та чекала коли їх викинуть з тролейбуса.

Дівчина викликала правоохоронців та написала заяву. У поліції Радіо ТРЕК підтвердили, що таке повідомлення надходило. Його зареєстрували та наразі здійснюється перевірка.

Позиція РЕАТ:

На підставі скарги пасажира служба руху провела службове розслідування - у водія взято письмове пояснення. 

— На обладнаному місці висадки пасажири зобов'язані звільнити салон тролейбуса.

 

Якщо вони цього не роблять та провокують водія на конфлікт - це на їхній совісті, - прокоментував речник КП «Рівнеелектроавтотранс» Антон Бриних

У пресслужбі підприємства додали, що зі слів водія, пасажирка поводилася агресивно, провокувала на конфлікт. Дощ на той момент закінчився.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень