Пропав рибалка з Рівного. Хто бачив? (ФОТО)

Рідні просять відгукнутися рибалок, які були того дня у Півчі

На Рівненщині розшукують чоловіка, який зник на ставку під час риболовлі. Інцидент стався 6-го червня на водоймі в селі Півче, Здолбунівського району. Рівнянин Олександр Гуменюк 1966-го року народження зник безвісти, залишивши по собі всі речі. Про це повідомила троюрідна сестра зниклого Мирослава Солімчук:

Зник мій брат Гуменюк Юрій Миколайович 07.02.1966 р.н. Але не просто зник, а зник на риболовлі в с.Півче Здолбунівского району Рівненської області. Машина, речі, документи - все на березі, а його немає, немає в лісі поруч, немає в воді - ...або шукали і не знайшли. Шукали з собаками, водолазами.

Родичі зниклого повідомили про зникнення в поліцію. Там наразі проводять розшукові заходи. Правоохоронці розглядають усі можливі версії – від утоплення й до умисного вбивства, розповідає прес-офіцер Нацполіції у Рівненській області Ольга Ангелова:

Надійшло повідомлення. В поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 ККУ (умисне вбивство), також правоохоронці проводили розшукові заходи, обшукували його машину, дивилися на сліди та опитували свідків. Більше деталей не можна говорити через таємницю слідства, однак поліція робить все можливе.

Рідні рибалки зазначають, що в місці, де зник Юрій, могли бути й очевидці, адже ставок людний.

Оскільки це людне міце, приватний ставок з охороною... всеодно хтось хоч щось бачив. Особливо звертаюсь до рибалок Рівненщини, ви його знали, думаю не раз рибалили разом, допоможіть знайти його.

Дзвонити просять його сину Юрію, який активно стежить зв ходом цієї справи.

Номер телефону 0671271287. Конфіденційність гарантована, винагорода також. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень