«Промучив себе, мене і шлюз», - Хомко про ремонт у центрі Рівного

Йдеться про ремонтні роботи, що тривають близько двох років

Тему сайт Радіо Трек підіймав не один раз. Вперше ще у 2015-му.

Рівненське підприємство, що ремонтувало протягом двох років шлюз через річку Устя, не впоралось з роботами – про це в ефірі Радіо Трек розповів міський голова Володимир Хомко.

За словами мера,  ремонт, що проводився ПП «Теплогазбуд», показав, що для вирішення проблеми шлюзу потрібна більш серйозна техніка та потужності.

Виграв тендер той самий Бляшин. Промучив себе, мене і шлюз два роки. І потім розвів руками. Ми маємо кошти зараз і знову оголошуємо тендер. Але найгірше те, що він сказав категорично, що і надалі братиме участь у тендері. Як робити - він не знає і не вміє, але пропонує найнижчу ціну і виграє тендер.

Тож поки доля шлюзу на Набережній у Рівному невизначена.

Натомість як розповів Володимир Хомко – цілком реально вже цього літа провести розчистку русла Усті – від Басового кута до вулиці Степана Бандери. Нині для втілення проекту та розширення його меж необхідне корегування документації – про що повідомили з Рівненського обласного управління водних ресурсів. Йдеться про 250 тисяч гривень, які місто готове перерахувати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень