Прокуратура звільняє школи Рівненщини від приватних підприємців

В суд подали на чотирьох орендарів

З початку року прокуратура Рівненської області подала до суду позов з вимогою припинити незаконне використання чотирьох шкільних приміщень.

Зокрема перевірка встановила, що частину приміщення Клеванської санаторної школи-інтернату підприємство використовувало в цілях, ніяк не пов’язаних із навчальним процесом. У зв’язку з цим Рівненська місцева прокуратура пред’явила позов до  господарського суду Рівненської області щодо визнання недійсним договору оренди, зобов’язання повернути приміщення школи у комунальну власність.

Керівники підприємства та комунального закладу під час судового розгляду справи добровільно розірвали зазначений договір, тому судом винесено ухвалу про припинення провадження.

Також вищий господарський суд України визнав недійсним договір оренди приміщення Рівненського навчально-виробничого комбінату площею майже 390 м. кв.

Тепер приватне підприємство зобов`язане його звільнити. 

Всього ж у минулому та поточному роках за втручання прокурорів розірвано договори оренди приміщень шкіл, інших навчальних закладів загальною площею понад 800 кв м вартістю 1,1 млн грн для подальшого використання їх в інтересах учнів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень