Прокуратура зацікавилась Іриною Білик

Співачку можуть притягнути до адміністративної відповідальності

 

Прокуратура Криму розслідує обставини в'їзду Ірини Білик в Крим.

"Ми маємо намір притягнути артистку Ірину Білик до адміністративної відповідальності за порушення порядку в'їзду в Крим", - заявив на брифінгу виконувач обов'язків прокурора Криму Назар Холодницький.

Наразі розпочато провадження за статтею 204-1 Кодексу про адміністративні правопорушення.

Згідно з законом, перетинати кордон з анексованим Росією Кримом можна виключно через офіційні пункти пропуску, а Ірина Білик в інтерв’ю сказала, що вона прилетіла до Криму з Москви. Це порушення тягне за собою накладення штрафу від 100 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Цікаво, що про візит Білик до Криму може й не дізналися б, якби Філіп Кіркоров не виклав селфі з нею у своєму Інстаграмі. Сама ж співачка необачно розповіла на всю країну, що прилетіла на півострів з Москви, чим і викликала інтерес з боку прокуратури.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Теги: білик
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень