Прокуратура судитиметься з Рівнерадою

Причиною стали порушення у процедурі закупівлі авто для господарських робіт Рівненського виконкому

Про потребу купити авто для обслуговування іноземних делегацій та для підготовки засідань сесії і виконкому (для перевезення води, кави і паперу) керуючий справами виконкому Петро Середюк заявив ще у березні торік.

Згодом Рівнерада погодила виділення грошей на купівлю мікроавтобуса «Volkswagen».

Утім, Рівненська прокуратура знайшла порушення у процедурі закупівлі:

Зокрема, замовником не дотримано встановленого законодавством порядку проведення закупівлі та опубліковано два повідомлення про намір укласти договір замість одного, з різною вартістю предмета закупівлі. Окрім того, технічні характеристики автомобіля, зазначені в тендерній документації, відрізняються від технічних характеристик предмета договору на закупівлю, що є порушенням вимог ст.ст. 35,36 Закону України «Про публічні закупівлі».

Незважаючи на ці порушення, між сторонами укладено договір про закупівлю, до якого, у подальшому ще й внесено зміни і збільшено вартість автомобіля, - додають у прокуратурі. Тож правоохоронці пред’явили позов до суду про визнання недійсними результатів торгів та договору про закупівлю.

До слова, наразі на потреби виконкому використовують 21-річний автомобіль «Mazda», на ремонт якого за три роки пішло близько 70 тисяч гривень.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень