Профспілки готові до страйку через тарифи

Зокрема, через нещодавнє підвищення тарифів на газ

Федерація профспілок Рівненської області подала звернення до Кабінету Міністрів України з проханням знизити тарифи на блакитне пальне. Щоправда, на їхнє звернення уряд ніяк не відреагував.

Саме тому місцева федерація профспілок разом з представниками профспілкових організацій інших областей, запланувала масштабну акцію в столиці, присвячену саме проблемі підвищення тарифів. Адже, як заявив керівник Федерації профспілок області Микола Шершун, тарифи на газ є несправедливими:

Ми переконані, що той обсяг газу, що видобувається в Україні, достатній для того, щоб утримувати ціну, соціально-прийнятну для українського народу.

Також Микола Шершун додав, що в разі, якщо уряд не відреагує ні на звернення, ні на акцію, то восени країну очікує масштабний страйк, ініційований профспілками.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень