Продукти, які можуть зіпсувати настрій і хороший сон

Ми те, що ми їмо

Солоденьке і дуже смачненьке

Борошняні солодощі можуть швидко підіймати настрій, а потім викликають депресію. А якщо з'їсти їх на ніч, то побічна дія тільки зростатиме. Випічка та кондитерські вироби – справжня «бомба» для травного тракту, що викликає проблеми з кишківником та закрепи. Тож дискомфорт очевидний.

Шоколад хоч і справді вміє підіймати настрій, все ж псує фігуру та сон.

Кава

Два ковтки радості й на тому все. Ефект бадьорості надто швидко минає. А за ним настає розплата – втома, сонливість та депресія. Ну й безсоння, якщо каву пити пізно ввечері.

Червоне м'ясо

Постійне споживання червоного м'яса – надто сильне навантаження для травного тракту. На перетравлення йдуть ледь не всі сили організму.

Консерви

Організм разом з консервами отримує й всі токсини, від яких страждають внутрішні органи, і погіршується настрій та самопочуття.

Швидкоїжа

Такі продукти перевантажують організм зайвими жирами та солями, що може призвести до зниження тонусу.

Солодкі напої

Солодкі безалкогольні напої викликають спочатку підвищення рівня цукру в крові, потім різке падіння, а потім раптовий напад нудьги.

Солоні снеки

Снеки та горішки викликають звикання та блокують вироблення ендорфінів, або «гормонів щастя», які безпосередньо впливають на наш емоційний стан.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень