Продовження «Гаррі Поттера» ще до видання блискавично очолило рейтинг бестселерів

Восьма частина поттеріани буде п'єсою

За півроку до офіційної дати появи у магазинах книжки «Гаррі Поттер і прокляте дитя», невидана ще досі п'єса очолила список бестселерів інтернет-магазину Amazon. Восьма частина поттеріани опинилася на вершині менше ніж за добу після старту попередніх продажів 10 лютого. Про це повідомило видання The Guardian.

У майбутній книзі, яку читачі побачать 31 липня, у день народження головного героя поттеріани, буде наведено текст однойменної п'єси.

Видавці пояснили такий шалений успіх тим, що книга є прямим продовженням популярної серії. Однак, авторка книг про чарівника в окулярах Джоан Ролінг наголосила, що книга, події у якій розгортатимуться через 19 років після дії останнього роману, буде саме п'єсою, яку на основі її сюжету написав драматург Джек Торн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень