«Продали нас разом з квартирами»: більше десятка сімей з дітьми у Рівному можуть виселити

Йдеться про багатоповерхівку на вулиці Андрія Мельника, 16

Нагадаємо, у цьому будинку 39 зі 186 квартир не є приватизованими і нібито належать підприємству «АПМ».  Причиною для розголосу проблеми, що тягнеться вже 20 років, стало те, що власник підприємства намагався виселити Надію Сидорчик разом з 6-річною дитиною. Нині ж на її житло накладено арешт.

Сьогодні ж відбулося засідання суду з приводу ще однієї мешканки будинку Ліліани Кузьменко. Вона мешкає в квартирі №67 разом з 10-річним сином. Житло дісталося їй від колишнього чоловіка. Йому квартиру видало підприємство, на якому той працював.

Ліліана, як і інші, отримала повідомлення про виселення. Як розповідає, звістку про аферу 25-річної давнини щодо продажу її квартири отримала лише зараз і готова це рішення оскаржувати в суді:

«Я подала на скасування цього заочного рішення, на перегляд цієї справи. Як це так, це несправедливо. За що нас на вулицю? Нам жити немає де. Це афера, розумієте?»

Ми зверталися за коментарем також і до представника «АПМ», що нині нібито є власником квартир. Втім, адвокат підприємства давати інтерв’ю відмовився.

На цьому засіданні суд розглянув звернення та заяви сторін. Наступне засідання призначене на 28 березня.

Тим часом мешканці квартир сьогодні підписали та відправили 16 звернень до голів фракцій та позапартійних депутатів Верховної Ради України, аби ті допомогли вирішити проблему.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень