Проблеми в колективі – Левам, своя людина – Близнюкам: гороскоп на 22 грудня

А Рибам надійдуть ділові пропозиції

ОВНИ

Цей день не можна назвати невдалим, але він вимагатиме від вас максимальної концентрації. Хоч питання, які вам доведеться вирішувати, і не будуть життєво важливими, але на їх вирішення піде багато часу та енергії.

ТЕЛЬЦІ

День пройде у швидкому темпі і буде насиченим різними подіями. Все це може викликати напади роздратування. Тримайте себе у руках.

БЛИЗНЮКИ

Якщо ви ще не зустріли свою людину, то не виключено, що це станеться саме зараз. Тільки потрібно, придивляючись до оточуючих, не бути надто критичним.

РАКИ

Вам варто запланувати на цей день лише частину справ і залишити достатньо часу для відпочинку.

 

Дії або, навпаки, бездіяльність ділових партнерів може зіпсувати вам настрій, але не намагайтеся щось з'ясовувати чи доводити.

 

Якщо немає термінових робочих питань, приділіть цей час особистому життю.

ЛЕВИ

Можуть посилитися протиріччя у колективі. Новини та раптові події змусять організуватися і увійти в режим швидкого реагування.

ДІВИ

Цього дня ви зрозумієте, що багато чого у вашому житті є некерованим. Саме час навести лад і взяти своє життя під контроль.

ТЕРЕЗИ

День для вас може виявитися дуже плідним. Хоча самі ви будете незадоволені собою або тим, що вас оточує. Постарайтеся не брати на себе зайвого.

СКОРПІОНИ

Сприятливий час, щоб зайнятися реалізацією своїх планів. Ви зможете домогтися того, на що розраховуєте. Тільки в своїх діях постарайтеся не допускати недбалості.

СТРІЛЬЦІ

Намагайтеся менше говорити про свої проблеми, бо так ви зробите лише гірше. Утримайтеся також від обговорення інших.

КОЗЕРОГИ

Гарний час для конструктивного спілкування та роботи.  Також це день конфліктів, але намагайтеся не загрузнути у цьому негативі.

ВОДОЛІЇ

Постарайтеся не з'ясовувати стосунки через дрібниці з тими, хто дорогий вашому серцю. Вам треба максимально спокійно реагувати на все, що відбуватиметься цього дня.

РИБИ

Можуть надійти нові пропозиції, які стосуватимуться роботи. Перш ніж їх відхилити, добре подумайте. Візьміть тайм-аут і ухвалюйте рішення в кінці дня.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень