Проблему обміну «зношених» доларів не вирішено: Що кажуть у НБУ

Cкарги на дії обмінників продовжують надходити (с)

Голова Комітету Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев повідомив, що проблему комісії банків та обмінних пунктів під час приймання «зношених» доларів досі не вирішили.  

Скарги на дії обмінників продовжують надходити. Абсолютно не вирішена проблема чорних обмінників, що працюють «під кришею» деяких правоохоронців, – зауважив Данило Гетманцев у Telegram.

Крім того, він зауважив, що «дав доручення підготувати заслуховування Нацбанку та правоохоронців на окремому Комітеті ВР з питань фінансів».

Національний банк України вважає проблему додаткових комісій за прийом «зношених» банкнот іноземної валюти штучною. У НБУ мають намір розв'язати цю проблему найближчим часом.

Заступник голови НБУ Юрій Гелетій зазначив, що у квітні-травні спостерігалося «виникнення штучної ситуації зі зносу».

Ми цієї проблеми не бачили ні в лютому, ні в березні. Вона роздулася інформаційно значною мірою у травні. Зараз ми докладаємо зусиль, спрямованих на її вирішення, – заявив Юрій Гелетій.

Зауважимо, що нині в обмінниках та деяких банках просять сплатити комісію за обмін старих доларових купюр.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень