Сьогодні у Рівному - останній дзвоник

Останній дзвоник у Рівному пролунає для майже 25 тисяч школярів. Прикметно, що цього навчального року у школах міста навчалося на 1125 учнів більше, аніж роком раніше. Особливим цей день буде для випускників, розповідає заступник начальника міського управління освіти Катерина Сичик:

Якщо говорити про випускників, то цього року випускається 1207 випускників. А торік їх було 1125. І в цьому році 87 претендентів на медалі, 60 на золоту та 27 на срібну, розповіла Катерина Сичик.

Медалістів поки називають лише претендентами на медалі, оскільки цього року державна підсумкова атестація у школах проходить у формі ЗНО. Відповідно освітяни іще не мають усіх результатів тестів, які можуть вплинути на те, яку медаль отримає випускник – золоту чи срібну.

До слова, в області претендентів на медалі 568, золоту можуть отримати 446 випускників, а срібну - 122. А от самих випускників на Рівненщині, на відміну від обласного центру, поменшало. Цьогоріч школи області закінчує 8475 школярів, а у 2015 році їх було на 534 більше.

Останній дзвоник у Рівному пролунає у більшості шкіл завтра о 9 ранку. Випускні вечори і традиційне для Рівного свято випускника відбудеться 28 травня у суботу. Парад випускників запланований на 18 годину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень