Про балончик: жінка в «Катарсисі» постраждала не від рук охоронця

А компанія була напідпитку

Цими вихідними у ніч з суботи на неділю в нічному клубі «Catarsis» відвідувачці розпилили газовий балончик в очі. Рівнянин Віталій Бережнюк опублікував у себе на сторінці в Фейсбук допис, де йдеться, що його колезі розпилив в очі газ охоронець клубу після усного заперечення жінки.

Що повинна зробити ЖІНКА, щоб ОХОРОНЦЕЦЬ Catarsis, нічного розважального закладу в місті Рівне/Ровно/Równe, дістав газовий балончик та наніс опіки на її обличчі??!
Є багато очевидців, які підтвердять, що достатньо заперечити охоронцю в усній розмові, аби тебе силою почали виводити з закладу з застосуванням газового балончику.
Відпочинок в цьому закладі для моєї колеги закінчився в кареті швидкої допомоги.

Публікація одразу розлетілася мережею. В тексті також йдеться, що товариші потерпілої викликали поліцію та просили вилучити відео з камер спостереження.

Однак патрульні цього не зробили. Речник патрульної поліції Оксана Юрченко каже, що таких повноважень правоохоронці не мають. Сам заявник поводився неадекватно:

Заявник, який робив виклик на 102 поводився не зовсім адекватно, перебував в стані алкогольного сп’яніння. Дівчині, яка стверджувала, що охоронець розпилив їй в очі газовий балончик, викликали швидку.

 

Заявник наполягав на вилученні відео з камер, однак патрульна поліція таких повноважень не має. Очевидці стверджували, що компанія поводилася неадекватно, зухвало, тому їх вивела охорона.

 

Останнім це не сподобалося, тому охорона їх вивела. І тоді, власне, виник конфлікт.

В «Catarsis» адміністратор Мар’яна запевнила Радіо Трек, що інформація про охоронця-грубіяна – неправдива. Коментувати телефоном ситуацію представники розважального закладу відмовилися.

Утім запевнили, що свою позицію викладуть на офіційній сторінці у Фейсбук.  Зміст збігається з поясненнями патрульних та очевидців – компанія поводилася неадекватно. Крім того: той, хто використав балончик проти жінки, не був працівником нічного клубу:

В ніч на 26 серпня біля входу до клубу відбувся конфлікт.

Один з його учасників застосував проти іншої спецзасіб - перцевий балончик. В результаті жінка отримала хімічний опік повік і була доставлена до лікарні.

Загрози здоров'ю постраждалої немає.

Особу, яка використала перцевий балончик, встановлено. Вона не є працівником нічного клубу Catarsis. Доцільність застосування спецзасобу з'ясовується компетентними органами.

Під дописом Віталія Бережнюка було достатньо коментарів, де засуджують охоронців:

Однак вистачало й тих, хто зі скепсисом поставився до інформації.Також були й очевидці, які підтримують версію патрульних та адміністрації нічного клубу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Катарсіс
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень