Про це сперечаються усі городники: чи потрібно підгодовувати картоплю у серпні?

Відповідь на суперечливе питання

Частина городників вважає, що вже немає жодного сенсу вносити добрива для картоплі у серпні, оскільки якість урожаю в цей період змінити вже не вдасться.

Проте існує й інша думка. Якщо підібрати правильний склад, то за 14 днів до збирання врожаю ще є шанс покращити якість картоплі.

 

Що для цього потрібно зробити? 

Секрет такого пізнього підживлення простий: нам потрібно знайти якісний промисловий засіб, в якому будуть представлені всього два важливі елементи.

Йдеться про калій та фосфор. Такі добрива часто використовуються для підживлення помідорів, тому їх можна сміливо брати.

Просто дотримуйтесь рекомендацій виробника щодо коректного дозування та обприскуйте бадилля культури. Овоч стане помітно більшим і встигне накопичити потрібну кількість крохмалю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень