«Прізвище – Чернишов»: Офіс президента погодив кандидатуру на посаду голови КМДА

Фрау Меркель поставлять перед фактом?

В Офісі президента України вирішили змінити голову Київської міської державної адміністрації (КМДА) до Дня Незалежності України 24 серпня. Про це пише «Телеграф» із посиланням на джерело в оточенні Зеленського.


Видання пише, що замість Віталія Кличка посаду голови КМДА обійме міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов.

«Чернишова вже погоджено», – сказало джерело виданню, додавши, що призначення відбудеться до кінця цього тижня.

Назустріч цьому рішенню Кличко 16 серпня оприлюднив у Facebook відеозвернення, в якому назвав «небезпечним прецедентом для всієї країни» сценарій, «який сьогодні відпрацьовують на владі Києва».

«Масові обшуки, що паралізують роботу комунальних підприємств та структурних підрозділів міської влади і які тривають уже кілька місяців, є системним тиском. Політично вмотивованим тиском на владу Києва», – заявив Кличко.

Як ми писали раніше, деякі експерти вважають, що Зеленський готується до проведення позачергових виборів восени цього року. Нібито - президентських.

Мовляв, ще в цьому році його рейтинги дуже високі, а як воно буде через два роки – невідомо.

 

Тому є резон провести вибори вже зараз й отримати ще чотири роки нероздільної влади.

Вважається, що Меркель "душі не чає" в Кличку та "терпіти не може" Зеленського

За іншою версією вибори будуть – парламентськими і їх синхронізують зі змінами до Конституції, в якій Україну перетворять на суто парламентську республіку.

Так чи інакше, вважається, що єдиним реальним конкурентом у Володимира Зеленського є Віталій Кличко, який має найнижчий антирейтинг серед усіх політиків України.

Натомість ми вважаємо, що головний резон у зміні очільника КМДА (Кличко при цьому залишиться мером Києва) полягає в тому, щоби не допустити використання Києва під час можливих осінніх заворушень, якими політики та експерти України невтомно лякають одне одного вже кілька місяців поспіль.

Якщо так багато про ті «можливі заворушення» говорять, то можливо вони й стануться, і можливо саме для того, щоб їх не допустити, Володимир Зеленський і піде на дострокові перевибори.

Цікаво, що всі ці речі відбувають в рік 30-ї річниці Незалежності та на тлі доволі дивних подій в усьому світі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень