Приємний подарунок – Рибам, дискомфорт – Козорогам: гороскоп на 6 грудня

А Стрільцям варто попрацювати над собою

ОВНИ

Внутрішнє чуття підкаже вам чим можна займатися без шкоди для свого здоров'я і настрою, а де варто вчасно зупинитися, щоб уникнути проблем.

ТЕЛЬЦІ

Фінансова ситуація складеться так, що ви зможете зважитися на витрати, які не були заплановані заздалегідь.

БЛИЗНЯТА

Ви ще раз переконаєтеся у тому, що все робите правильно. Попри невеликі проблеми, ви можете бути впевнені у тому, що міцно стоїте на ногах.

РАКИ

Зараз не найкращий момент для розширення фінансових можливостей. Дотримуйтеся розумної економії.

ЛЕВИ

Ви будете трохи забудькуватими та неуважними, що може призвести до неприємностей. Намагайтеся не відволікатися на непотрібні речі й зосередитися на справах.

ДІВИ

Якщо ви уважніше придивіться до ситуації, то знайдете чимало цікавих рішень для власних давніх проблем. Сміливіше підключайте інтуїцію, а також активніше користуйтеся допомогою інших людей.

ТЕРЕЗИ

Атмосфера дня може призвести до невеликого перевороту в побуті або в сімейному житті. Багато змін є вашою мрією чи необхідністю. Зорі лише застерігають від надмірного ентузіазму.

СКОРПІОНИ

Цього дня у вас прекрасно працюватиме фантазія, тому вдасться закінчити справу, яка довгий час не дає вам спокою.

СТРІЛЬЦІ

Попрацюйте цього дня над своїми манерами. Й не бійтеся розпестити кохану людину своєю увагою.

КОЗОРОГИ

Ви будете позбавлені необхідного вам порядку чи комфорту, звичних речей або можливостей. Вашою втіхою стане розмова або зустріч з другом.

ВОДОЛІЇ

Якщо це не суперечить вашим моральним принципам, то можна відновити старі любовні стосунки. Не виключено, що потрібно буде вирішувати проблеми близьких людей, яким знадобляться ваші знання та інтуїція.

РИБИ

Недовге усамітнення дозволить вам зібратися з силами, аби прожити цей день якнайкраще. Ваше особисте життя може стати більш романтичним. Чекайте на приємний подарунок.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень