Прибуток – Тельцям, великі зміни – Рибам: гороскоп на 13 травня

А Стрільцям треба берегти нерви

ОВНИ

Ваша продуктивність буде зниженою, тому вирішити багато справ вам не вдасться. Ви постійно відволікатиметеся й можете робити помилки. Певно, краще буде відкласти вирішення важливих питань і зайнятися чимось простішим.

ТЕЛЬЦІ

Готуйте свої гаманці, оскільки можете отримати значну фінансову винагороду. А ще будьте готові цього дня отримувати компліменти.

БЛИЗНЯТА

Присвятіть цей день тільки собі. Зробіть те, на що зазвичай у вас не вистачає часу. Це додасть вам натхнення і трохи розворушить вас.

РАКИ

Те, що ви задумали ще кілька місяців тому, станеться саме цього дня. Намагайтеся зараз не займатися фінансовими питаннями, бо не отримаєте бажаного ефекту.

ЛЕВИ

Ви відчуватимете самотність. Може здатися, що усі навколо щасливі й закохані, але тільки не ви. Насправді ваша доля вже поруч з вами – потрібно лише придивитися до свого оточення і прислухатися до себе.

ДІВИ

Не варто давати обіцянки, якщо ви не впевнені у своїх силах – виникне дуже неприємна ситуація, якщо ви не дотримаєте слова.

ТЕРЕЗИ

Людина, яка цього дня з’явиться у вашому житті, може позитивно вплинути на вашу справу чи кар’єру. Не виключено, що це буде ваш потенційний інвестор.

СКОРПІОНИ

Саме зараз зорі рекомендують вирішити проблеми у взаєминах. Причому, це стосується будь-яких стосунків: і ділових, і дружніх, і любовних.

СТРІЛЬЦІ

Вас чекає чимало подій, від яких ви можете закипіти. Хтось висловить вам своє невдоволення, причому, зовсім незаслужено. Намагайтеся не вибухнути і бережіть нерви.

КОЗОРОГИ

Творча розрядка стане саме тим, що вам зараз найбільше потрібно. Всі турботи відійдуть і ви зможете знайти рішення своєї проблеми.

ВОДОЛІЇ

Зараз ви можете задати ритм власного життя. І тільки ви вирішуєте, яким буде цей день. Якщо вам хочеться досягнути більшого, то й ворушитися треба більше – не відмовляйтеся від додаткових обов’язків. І головне – дивіться на все з позитивом.

РИБИ

Ви знаходитеся на порозі великих змін. Ви з самого ранку відчуватимете наближення незвичних і несподіваних подій. А ось як їх сприймати – залежить від вас.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень