Прибрати живіт можна у будь-якому віці. Дієтолог розповів як

Крім раціону, є й секрет щодо ходьби

Вік зовсім не перешкода аби позбутися жиру на животі. Дієтолог впевнений, що живіт можна скоригувати якщо для початку змінити свій раціон.

Передусім, слід відмовитися від продуктів, насичених рафінованими вуглеводами, тобто від цукру, картоплі, білого шліфованого рису.

Сприяє інтенсивному спалюванню жиру на животі й ходьба за методом японського вченого Ідзумі Табата.

Тобто чергувати інтенсивний режим ходьби з відпочинком. Не треба бігти. Достатньо дві хвилини швидко йти – хвилину відпочивати, і так кілька разів.

На вечерю краще вживати яєчний білок, що є джерелом амінокислот. Вони стимулюють виділення пов’язаного зі схудненням соматотропного гормону, який виробляється організмом тільки в нічний час.

Але фахівці попереджають, що схуднення і зменшення живота за допомогою яєчних білків працює тільки за умови, якщо людина лягає спати до опівночі.

Тобто перед сном треба з’їсти два яєчні білки, і лягти спати до 23:00.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Джерело: MedFactor

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень