Президент оголосив день жалоби

За загиблими в авіатрощі в Ірані

ФОТО REUTERS

В Україні сьогодні день жалоби у зв’язку з катастрофою літака МАУ у столиці Ірану – Тегерані. Відповідний указ підписав Володимир Зеленський.

У зв'язку із трагедією, що сталася внаслідок катастрофи пасажирського літака приватного акціонерного товариства «Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» 8 січня 2020 року в Ісламській Республіці Іран та призвела до численних людських жертв, з метою вшанування пам'яті загиблих постановляю:

 

1. Оголосити в Україні 9 січня 2020 року днем жалоби.

 

2. У день жалоби на всій території України:

 

приспустити Державний Прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій;

 

скасувати розважально-концертні заходи, внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач.

Нагадаємо, на борту літака рейсу PS 752 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України», що впав біля аеропорту Тегерана, перебувало 11 громадян України (2 пасажири та 9 членів екіпажу), 63 – Канади, 82 – Ірану, 3 – Німеччини, 10 – Швеції, 4 – Афганістану, 3 – Великої Британії.

Картина Юрія Журавля

Уночі під головуванням президента розпочалася робоча нарада щодо питань, пов’язаних з катастрофою літака МАУ в Тегерані, йдеться на сайті голови держави.

Володимир Зеленський заслухає звіт оперативного штабу щодо поточної ситуації навколо катастрофи літака.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень