Речник патрульної поліції Рівного приструнила водія маршрутки

Адже він за кермом розмовляв по телефону

Це сталося вчора у маршрутці №65.

За словами речника патрульної поліції Рівного Оксани Юрченко, всю дорогу від кооперативного технікуму водій розмовляв по телефону: " А він що? А ти йому? І що далі? Ну.." Цю бесіду було чути на увесь салон маршрутки, в якій було повно людей, бо якраз їхали всі з роботи. Оксана Юрченко не витримала:

Виходжу на своїй зупинці і так строго: "Користування водієм під час руху транспортного засобу засобами зв'язку, не обладнаними технічними пристроями, що дозволяють вести перемови без допомоги рук - штраф 425 грн, ч.2 ст.122 КУпАП. Тому що відповідно до пункту 2.9.Д ПДР України забороняється водієві під час руху транспортного засобу користуватися засобами зв’язку, тримаючи їх у руці. Вам на ваших пасажирів зовсім наплювати?"

Реакція водія не забарилася:

Чувак з переляку трубку кинув. Дивився, як на якесь чудо. Заплатила 3 грн і вийшла. Мені здалося, що за моєю спиною мовчки аплодували всі пасажири маршрутки.

Цією історією Оксана Юрченко поділилася у соцмережі Фейсбук, назвавши своє повідомлення "професійні деформації". Адже пояснила,  

Я часто спостерігаю, як мої колеги навіть в позаробочий час і не на службі намагаються вплинути на порядок чи стан речей. Каже лейтенант поліції Іванна, що ледве стримує себе, щоб не зробити зауваження, навіть коли вона не по формі гуляє по парку з дитиною. Про те, як патрульні рятують людей, котів, собак під час відпусток і вихідних писано-переписано. Їду учора з шефом у справах, він через скло водію: "425 грн! Ага! Слухавку покладіть! Договоритесь зараз!"

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень