Правоохоронці Рівненщини пригадували, як розслідувати ДТП

Сьогодні, 17 серпня, в Головному управлінні Нацполіції області відбувся навчально-практичний семінар щодо розслідувань кримінальних правопорушень за фактами вчинення дорожньо-транспортних пригод.

Експерти Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС та працівники слідчих підрозділів обговорили основні питання взаємодії під час досудового розслідування злочинів вказаної категорії.

Зокрема, правоохоронці вдосконалювали знання у питаннях вилучення слідів біологічного походження, призначення одорологічних, експертиз по крові, волоссю, ДНК для проведення подальшого якісного дослідження, а відтак — об’єктивного та повного досудового розслідування.

Крім того, присутні обговорили основні аспекти щодо призначення автотехнічних та транспортно-трасологічних експертиз, особливості виявлення, вилучення та направлення на експертне дослідження зразків лакофарбових матеріалів та покриттів.

Нагадаємо, що подібні заняття підрозділи проводять не вперше. Адже, як зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області – начальник слідчого управління Олександр Панасюк, саме зібрана доказова база за результатами отриманих експертиз і досліджень сприяє встановленню істини у кримінальному провадженні.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень