Правоохоронці «наступили на горло» гральному бізнесу Рівненщини

Працівники органів прокуратури Рівненщини та поліції провели спільну операцію щодо виявлення і знешкодження мережі нелегальних гральних закладів, які під виглядом розповсюдження державних лотерей  та функціонування інтернет-кафе надавали відвідувачам  послуги з використанням гральних автоматів типу «однорукий бандит» та комп’ютерної техніки з можливістю отримання виграшів.

 У результаті проведених обшуків у м. Рівному та Рівненській області виявлено та вилучено понад 100 комп’ютерів, 22 гральних автомати, два платіжних термінали PAY-Box, інше обладнання, документацію, - розповів заступник прокурора Рівненської області Мирослав Пацкан.

Зазначені слідчі дії проведено правоохоронцями у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття гральним бізнесом).

На цей час проводяться слідчі дії з метою встановлення організаторів грального бізнесу.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює Рівненська місцева прокуратура.

Це тільки початок реальної боротьби з гральним бізнесом на теренах регіону. Прокуратура Рівненської області у взаємодії з правоохоронними органами працюватиме у цьому напрямі в наступальному русі, - резюмував Мирослав Пацкан.

Попри встановлені вимоги  Закону «Про заборону грального бізнесу в Україні» проблема існування цього виду діяльності у Рівненській області до кінця не подолана: досі непоодинокими є випадки виявлення правоохоронними органами цього нелегального бізнесу.  

У зв’язку з цим прокуратура області звертається до усіх, хто став свідком існування та діяльності гральних автоматів, з проханням негайно повідомляти правоохоронні органи про зазначені факти з метою їх припинення та притягнення винних осіб до передбаченої Законом відповідальності.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень