Право приймати Євробачення-2017 може перейти до Росії

Це може статися у разі, якщо Україна не визначиться із місцем проведення пісенного дійства до жовтня

Україна може втратити право на проведення музичного конкурсу Євробачення-2017 через проблеми з підготовкою. Про це заявили в прес-службі організатора конкурсу Європейський мовний союз.

У цьому випадку Євробачення в 2017 році відбудеться в іншій країні, зокрема, Росії.
Зазначається, що друге місце на конкурсі в цьому році зайняла Австралія, але зважаючи на її географічне розташування, ця країна номінально стає співорганізатором заходу.

Тому, згідно з правилами, другим співорганізатором Євробачення в 2017 році може стати Росія - як країна, яка посіла на конкурсі третє місце.

Україна виграла конкурс в 2016 році, що означає, що вони виграли і право приймати його в своїй країні. Статус переможця відняти у них ніхто не може. Але Київ повинен назвати місто, в якому планується провести Євробачення, не пізніше від початку жовтня, - уточнили організатори.

Гендиректор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія, в свою чергу, повідомив, що на право прийняти конкурс претендують Київ і Одеса. Однак в цих містах відсутні необхідні умови для проведення змагання, зокрема, приміщення, в якому триватиме Євробачення, має бути закритим.

Поки найбільш імовірним місцем проведення Євробачення-2017 називають Міжнародний виставковий центр в Києві, проте він також вимагає серйозних бюджетних вливань, зазначає видання.

У бюджет наступного року мають закласти суму близько 15 млн Євро для проведення пісенного дійства. 

За матеріалами ua.korrespondent.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень