Свою правду про «п’ятизірковий туалет» в Острозі розповіла кума одного з керівників Рівненщини

Жінка, яка будує вбиральню, підтвердила кумівські зв’язки

Нагадаємо, що «п'ятизірковий туалет від керівництва області» в Острозі побачив депутат облради Микола Кучерук. Написав у Фейсбук, що острожани дивуються, як ділянка, на якій зводять триповерхову споруду, перейшла у приватні руки, і що люди голови ОДА Олексія Муляренка незаконно все підгрібають під себе. Бо, мовляв, власниця будівництва є кумою заступника голови ОДА Віталія Ундіра.

Острожанка Наталія Мамонтова, яка веде це будівництво, підтвердила те, що

є кумою Віталія Ундіра.

Але це, за її словами, ніякого стосунку до будівництва не має. Бо купити старий туалет в Острозі вона хотіла ще 14 років тому. Адже вболіває за рідне місто, а у стару вбиральню із запахами в радіусі 20 метрів було соромно завести туристів, які відвідували розташований поруч Музей книги. І, врешті, п’ять років тому туалет вона таки придбала.

Говорить Наталія Мамонтова:

Звичайно, є всі дозволи, і декларація на це будівництво. Все робиться згідно із законодавством.

 

І приміщення було придбане ще п’ять років тому із землею. Тобто все це не сьогодні і не вчора робилося. І всі дозволи є, і проекти.

 

Це буде торгово-офсіне приміщення.

 

А там, де був старий туалет, буде новий з усіма сучасними зручностями, з пандусом, для інвалідів будуть кабінки обладнані.

За словами Наталії Мамонтової, туалет вирішено будувати з торгово-офісним центром, оскільки в Острозі нема такого великого потоку туристів, щоб громадська вбиральня могла стати прибутковою.

І якщо питання щодо цього будівнцитва у Миколи Кучерука виникло зараз, під час обрання нового голови облради, то нагадую, що я не балотуюся ні в обласну раду, ні на пост голови.

 

А з приводу того, що це п’ятизірковий туалет має бути, то пан Кучерук має знати, що тільки готелям присвоюють зірки, а не туалетам, - зауважила Наталія Мамонтова.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень