Правда чи забобони: Чи можуть домашні тварини відчувати поганих людей

Чи справді людина погана, якщо собака на неї гавкає, а кіт шипить?

Чи володіють домашні тварини здатністю відчувати справжню природу людей? Чи можуть вони точно ідентифікувати та відрізняти поганих людей від хороших?

Собаки

Собаки, відомі своїм загостреним нюхом, можуть сильно реагувати на певні запахи. Однак дуже важливо не робити поспішних висновків, спираючись лише на поведінку собаки. Якщо ваш пухнастий компаньйон безперервно гавкає на друга чи знайомого, цьому можуть бути простіші пояснення.

Можливо, людина нещодавно нанесла на себе сильний аромат, з яким ваш собака не знайомий, і це викликало негативну реакцію.

Крім того, собаки, як правило, відчувають дискомфорт поруч з людьми, які мають нестійкі рухи або перебувають у стані алкогольного сп'яніння. Це вказує на те, що собаки можуть просто реагувати на непередбачуваність, а не конкретно визначати моральність людини.

Коти

Коти, як правило, відомі своєю вибірковістю у спілкуванні з незнайомцями. Їм часто потрібен час, щоб адаптуватися і створити відчуття знайомства. Навіть після того, як контакт встановлено, коти можуть незрозуміло шипіти на когось без явної провокації.

Таку поведінку можна пояснити різними факторами, не пов'язаними з моральними якостями людини.

Такі дрібниці, як висока статура людини або гучний голос, можуть викликати захисну реакцію з боку котів.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: кітсобака
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень