Працівники РОДА вийшли на Протест проти Сексуального Рабства в м. Рівне (6 ФОТО)

І… проституції за кордоном? (АК)

Україна - це «Дивний край», де все вже давно втратило смисл.

Головне Піар і тільки Піар.

Міністр Охорони Здоров'я, замість того, щоб займатися медициною і зменшувати вартість ліків, штампує пости до Фейсбуку про перекис водню та нешкідливість магазинних яєць.

Заступник міністра Юстиції -- зліва

Заступник міністра юстиції, замість того, аби говорити про беззаконня та хабарництво в судах, повсюдно виступає з надзвичайно гострою для України темою так званого «Булінгу».

Не знаєте що таке – булінг? Ну, як… Ви що – не українці?... Англійської мови не розумієте?

Де набрали цих людей, хто і якими грантами оплачує їхній активізм?

Сьогодні цю прекрасну лінію на «Піар понад Усе!» продовжив Департамент соціального захисту населення Рівненської області

Вони вивели всіх своїх жінок (чоловік 15-20) на центральний майдан у Рівному та змусили їх позувати перед камерами, зображаючи жертв «торгівлі людьми», які протестують проти «рабства».

Десь знайшли дебелу й пишну африканку, якa, навряд чи, потерпала коли від рабства. Типово всі такі двіжі мають на увазі саме "сексуальне рабство"

Керував процесією начальник згаданого Департаменту, який виступав тут у достатньо неоднозначній ролі.

Нез’ясованим залишається, хто ж його напоумив на такий вражаючий ПіАр-хід.

Проституції закордоном -- НІ!

У будь-якому випадку, фоторепортаж вражає.

Ці жінки теж вдають, що вірять, начебто, повії їдуть працювати закордон -- несвідомо, і там потрапляють у "рабство" через... необізнаність?

Плакат в руках дівчини каже, що "250 000 українців постраждали від торгівлі людьми". 250 000 це населення обласного центру. Стільки людей у нас продали в сексуальне рабство закордон?... І єдине, що ми можемо зробити, це ходити кругами довкола Шевченка?

Як повідомляється за посиланням далі:

18 жовтня о 14 годині на Рівненщині стартувала вулична акція "Walk For Freedom/Хода за свободу" до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми.

"Раз. Раз. Раз-два-три"

Акція проведена департаментом соціального захисту населення Рівненської облдержадміністрації та громадською організацією "Центр підтримки громадських ініціатив "Чайка".

Підневільний марш проти проституції закордоном у Рівному?

До участі в ході приєдналися учні професійно-технічних навчальних закладів, обласний центр зайнятості, Рівненський обласний центр соціальних служб для сім'ї дітей та молоді, служба у справах дітей облдержадміністрації, Головне управління Національної поліції у Рівненській області, управління освіти і науки облдержадміністрації, управління охорони здоров’я облдержадміністрації та волонтери.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень