«У колективі поганий настрій»: у Рівному працівники міжнародного аеропорту вийдуть на пікет

Питання на 2 млн гривень

Працівники Міжнародного аеропорту «Рівне» хочуть пікетувати сесію обласної ради, заплановану на 7 грудня.

Таким чином вони збираються нагадати депутатам про програму розвитку, яку обласна рада затвердила ще влітку цього року, передбачивши виділення 10 млн гривень підприємству.

Керівництво аеропорту заявляє, що має борги перед працівниками, а останні не можуть подавати документи на оформлення субсидій чи отримувати лікарняні.

Виправити патову фінансову ситуацію могли б перельоти, але від пропозицій туроператорів вимушені відмовлятись, каже директор аеропорту Ігор Насинюк:
 

- Якщо телеграм від авіакомпаній багато, то ми при цьому не можемо нічого затвердити. Не можемо вирішити питання з тим, щоб нам вже здали в експлуатацію руліжну доріжку. Як тільки погасять борги – тоді можна буде про щось говорити. А поки в мене в колективі нині інший настрій, ніхто не хоче нас чути. Якщо до нас їздять з Тернопільського та Хмельницького аеропортів, їхніх депутатів і чиновників ми консультуємо, допомагаємо їм далі розвиватися, то в той час ми на місці стоїмо. У нас все є готове, а ми не можемо дійти консенсусу з владою і вирішити, що далі робити з аеропортом.

Нагадаємо, фахівці департаменту з питань будівництва та архітектури облдержадміністрації торік відмовилися приймати руліжну доріжку Міжнародного аеропорту «Рівне» в експлуатацію, бо виявили у ній суттєві недоліки після реконструкції. Нині у цій справі розбирається поліція.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень