Що нині з працівником Городищенської виправної колонії, який носив наркотики ув'язненим?

Прокуратура Рівненської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за підозрою працівника Городищенської виправної колонії у збуті наркотичних засобів у місцях позбавлення волі.

Чергове викриття корупційного злочину стало результатом спільної роботи прокуратури Рівненської області, Головного Управління Національної поліції в Рівненській області, Управління Служби безпеки України в Рівненській області, оперативних співробітників ДУ «Городищенська виправна колонія».

Нагадаємо, працівника колонії було викрито 25 вересня під час спроби пронести на територію установи наркотичні речовини, які останній приховав у своєму одязі та взутті.

Ухвалами слідчих суддів Рівненського міського суду від 28 вересня 

стосовно підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді домашнього арешту і його відсторонено від посади.

У кримінальному провадженні продовжуються необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне та всебічне з’ясування всіх обставин події.

До слова, відповідальність за вчинення вказаного злочину передбачена у вигляді  позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень