Працівники ХАЕС тепер проходять плановий медогляд безпосередньо на станції

Тут запрацювало оновлене відділення здоров`я пункту

На ХАЕС стартували планові профілактичні медогляди. У грудні їх пройшли ті працівники ХАЕС, які мають нормальні умови праці. Такого персоналу небагато, 120 осіб. Зараз щоденно на медогляд приходять атомники, які працюють у шкідливих для здоров'я умовах.

Медогляди проводять лікарі НМР «СМСЧ м. Нетішина», з якими ХАЕС має угоду до кінця 2023 року.

За словами начальника служби охорони праці ХАЕС Леоніда Волкова, ідея проведення медоглядів безпосередньо на станції виникла ще у 2020 році з початком пандемії. Це було важливо для атомників, аби не контактувати з відвідувачами поліклініки. Крім того, так працівники ХАЕС не витрачають зайвий час на дорогу та черги.

Профілактичні огляди проводяться на новому медичному обладнанні, яке було придбано спеціально для реалізації даного проєкту. Тут є кабінет флюорографії, УЗД апарат, обладнання для діагностики зору та слуху, а також інше обладнання. У приміщеннях зроблено сучасний ремонт.

Щодня на медогляд приходять від 20 до 25 атомників. Медогляди триватимуть до кінця року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень