Пожежу у Сватовому ліквідовували вояки ОК "Захід"

Даних про поранених рівненських військових поки не надходило

Пожежу на складах з боєприпасами у Сватовому на Луганщині локалізовано, міліція проводить розмінування території – про це в інтерв‘ю Радіо Трек повідомив прес-офіцер ОК «Захід» Анатолій Прошин, який разом з іншими військовими сектору А був очевидцем події та брав участь у ліквідації її наслідків.

 

Я сейчас нахожусь именно в этом эпицентре. В данный момент тут пожар локализован, но есть страшные разрушения. Сейчас все спокойно. Все силы и средства сектора А были брошены на это. Взрывы уже больше не слышатся. Сейчас главное – успокоить население.

Нагадаємо, внаслідок нічних подій у місті Сватове загинули 2 людини – місцева мешканка та військовослужбовець, отримали порання та тілесні ушкодження 5 осіб – 4 військовослужбовців та 1 місцевий мешканець. За словами Анатолія Прошина, їм надано необхідну меддопомогу. До слова, ще невідомо, чи серед постраждалих є військовослужбовці з Рівненщини - як повідомив Прошин, ця інформація зараз лише уточнюється.

Як відомо, внаслідок пожежі та детонування боєприпасів у Сватовому є чисельні пошкодження будинків та приміщень адміністративних будівель. На даний час зафіксовано, що пожежею знищено 7 приватних будинків місцевих жителів.

Додамо, що Сватове належить до сектору відповідальності оперативного командування «Захід».

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень