Повертаються додому «На Щиті»: Костопільщина за кілька днів втратила 5 захисників (ФОТО)

Вони триматимуть над нами небо

Костопільську тергромаду знову сколихнула сумна звістка. Днями мешканці на колінах зустріли Миколу Вітошка, Богдана Полюховича і Романа Дуліка. Усі загинули під час виконання бойових завдань на сході країни.

Сьогодні стало відомо, що громада втратила ще двох воїнів – Сергія Генова і Василя Левчука. Вони теж загинули на Донеччині у протистоянні з рашистами, повідомляє Костопільська міська рада.

Василь Левчук загинув 18 грудня під час ведення бойових дій в районі Бахмута.

Василь народився 18 січня 1976 року у Костополі. Навчався в школі №2, згодом в школі №1. Закінчив Рівненське училище №10 за спеціальністю «Контрольно-вимірювальні прибори і автоматика». Проходив строкову службу в ЗСУ. Після служби деякий час працював у м.Рівне в МНС. Мобілізований ще на початку розв’язаної росією війни – 24 березня. Проходив службу навідником в 2 аеромобільному батальйоні в/ч А4350.

Сергій Генов загинув 19 грудня в районі Майорська Донецької області під час ворожого танкового обстрілу.

Сергій Генов народився 25 квітня 1980 року в селі Підлужне. Навчався у Великолюбаській школі. У 2020 році закінчив Національний університет «Львівська політехніка», екологічний факультет.

У 2014 році був мобілізований до лав Збройних сил України, брав участь у боях за Донецький аеропорт. У 2015 році Сергія нагородили двома нагрудними знаками «ЗА ОБОРОНУ ДОНЕЦЬКОГО АЕРОПОРТУ» та «За військову доблесть». У 2016 році проходив військову службу за контрактом. Був заступником командира бойової машини, навідником-оператором 3 штурмового батальйону в/ч А4010.

Поховання Сергія Генова відбудеться завтра, 23 грудня.

8:50 - в'їзд похоронного кортежу в м. Костопіль (зі сторони Рівного): вул. Рівненська — Майдан Шевченка.

9:00 - церемонія прощання з Героєм на Майдані Шевченка.

Потім похоронний кортеж попрямує до домівки Генова Сергія в селі Підлужне.

13:00 - Героя провадитимуть від рідної домівки до церкви в селі Велика Любаша, де відбудеться чин похорону.

Поховають Сергія на кладовищі в селі Велика Любаша.

Просимо всіх жителів Костопільської громади доєднатися до вшанування пам'яті Героя, який поклав своє життя за свободу та незалежність України!

Вічна пам'ять, честь і шана нашим воїнам!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень