Повен ящик грибів назбирали порушники у зоні відчуження (ФОТО)

Фото - Tomasz Proszek

Грибників спіймали працівники служби охорони на території Чорнобильського заповідника.

Збір грибів, ягід та винесення їх за межі  зони відчуження  є протизаконним. А зухвалих порушників закону можуть карати не лише за Кодексом про адміністративні правопорушення, а й за кримінальним.

На фото служба охорони Чорнобильського заповідника затримала в зоні відчуження чергових грибників, які не мали права там перебувати

До речі, у зоні відчуження заборонено збирати, вживати та вивозити за її межі ягоди, гриби й навіть рослини. Про це йдеться на сторінці Чорнобильського радіаційно-екологічно біосферного заповідника.

Любителі тихого полювання, в першу чергу, повинні усвідомлювати, що споживаючи зібрані в сумнівних місцях дари природи, вони підривають власне здоров’я або здоров’я тих, кого пригощають чи кому продають цей радіоактивно забруднений лісовий продукт.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень