Посварився з коханою і виклав її оголені фото у вайбер-групі ОСББ (ФОТО)

Дівчина довго не думала і звернулася до поліції

Як повідомляє ZAXID.net, пристрасті навколо оголених фото розгорнулися у Львові ще у квітні, справа дійшла до суду, який днями виніс рішення:

сплатити 17 тис. грн штрафу за розповсюдження порнографії

Під час слідства у цій справі було проведено мистецтвознавчу експертизу, яка підтвердила, що фотографії у чаті ОСББ, який налічує 183 учасники, мають саме порнографічний характер.

Під час судового засідання 29 вересня Роман Знак визнав свою провину у розповсюдженні порнографії. Він пояснив свої дії тим, що проживав разом з дівчиною, і в квітні в них виникла сварка.

За словами обвинуваченого, після сварки він дуже образився на дівчину і тому вирішив розповсюдити в групі львівського ОСББ «Біля парку» її порнографічні фотографії, які звантажив з її фотосховища у iCloud.

Мешканці саме цього ОСББ побачили нюдси своєї сусідки у вайбер-групі будинку.

Роман Знак попросив суд не карати його суворо, адже він кається. Суд визнав каяття як пом’якшувальну обставину та все ж присудив сплатити 17 тис. грн на користь держави.

Чоловік ще може оскаржити цей вирок суду.



Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень