Постраждали п'ять автівок, знайшлись двоє порушників

Деталі резонансної ДТП від рівненських патрульних

Автопригода сталася на Відінській.

Напередодні в обідню пору на вулиці Відіській сталася ДТП, внаслідок якої п’ять автівок отримали механічні ушкодження. Винуватицею інциденту стала 49-річна водійка Audi, повідомляє Патрульна поліція Рівного на своїй сторінці у ФБ:

Пообіді патрульні отримали виклик - "ДТП без потерпілих на вулиці Відінській".

Коли інспектори прибули на місце події, то з'ясували, що 49-річна водійка, керуючи автомобілем Audi, не дотрималась безпечного інтервалу та допустила наїзд на 3 автомобілі, які були припарковані з правого боку, а саме Mazda, Rover та Misubichi.

А також здійснила наїзд на автомобіль ВАЗ 21093, який рухався в попутному напрямку зліва.

Як раніше повідомляв Радіо Трек наш слухач, ВАЗівка хотіла повернути вліво, тоді як водійка "Audi" спробувала проскочити з правого боку, але не впоралась з керуванням і пошкодила чотири машини. 

В результаті автопригоди п’ять автомобілів отримали пошкодження корпусу. 


На винуватицю аварії склали протокол за скоєння ДТП. На водія Mazda через те, що в нього був відсутній страховий поліс, теж винесли постанову.

 

        

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень