Постраждалим на Майдані з Рівненщини збираються надати пільги

Це передбачено змінами, які планують внести на найближчій сесії обласної ради

Зміни до обласної програми соціального захисту учасників АТО розглядали під час бюджетної комісії облради напередодні.

Тобто, до цієї програми додають категорію осіб, постраждалих на майдані.

Коштів на ці зміни з обласного бюджету не передбачають - ці гарантії мають забезпечувати районні та місцеві бюджети, пояснює директор обласного департаменту соцзахисту населення Віталій Ундір:

- Це нам дасть можливість профінансувати з місцевих бюджетів безоплатне харчування для осіб, постраждалих на Майдані і також безоплатне санаторно-курортне оздоровлення для цієї категорії населення. Фінансовою підтримкою в цій програмі будуть місцеві бюджети. Ми не говоримо тут про обласний бюджет і не передбачаємо кошти з обласного бюджету. Ми даємо механізм для того, щоб бюджети районів і міські бюджети мали можливість задіяти ті кошти, які в них вже є на сьогодні.

Крім того, бюджету Рівного передбачена державна субвенція на поточний рік у розмірі майже 580 тисяч гривень на виплату грошової компенсації для придбання житла для сімей загиблих в АТО.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень