Поспілкувалася з продавцями наркотиків заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська

У месенджері «Телеграм»

І дізналася, що і за скільки вони пропонують. Заходила за однією з адрес, вказаних у написах на стінах будівель Рівного. Ці написи вже неодноразово замальовували поліцейські з громадськими активістами. Але вони щоразу з’являються знову. Причому з іншими адресами.  

Галина Кульчинська на засіданні колегії міського управління освіти розповіла, як спілкувалася у «Телеграмі»:

Запитую: «Що по чому?»

 

Отримую питання: «Что именно?».

 

Пишу: «Зілля».

 

Так от яку відповідь отримують ваші діти: «Мікс «Диявол» 0,5 грама – 100 грн, 1 грам – 150 грн, шишки АК 47 на марихуані 1 банка - 250 грн, гашиш Європа айс 0,5 г – 12 доларів, 1 грам – 21 долар».  

Заступник міського голови закликала батьків звернути увагу на те, чим займаються їхні діти в  інтернеті. І попросила прокоментувати її розповідь начальника Поліського управління кіберполіції Олега Лепеху.

Він пояснив, що поліція займається цією проблемою, але знайти поширювачів наркотиків з «Телеграму» дуже важко, бо вони спілкуються безособистісно, максимально мінімізуючи свою присутність. Також збувачі наркотиків часто перебувають за межами області, в тому числі і на непідконтрольній Україні території.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень