Посол української культури приїде грати в Рівне

Працював із клавішником Deep Purple

"Молодий" київський оркестр вперше приїде до Рівного. В нашому місті вони покажуть програму «Музика без меж», яка розрахована на дітей і дорослих.

«Віртуози Києва» - колектив з 16 солістів, що пропонує музичні програми для всієї сім’ї. Саме так пишуть вони про себе. До репертуару оркестру входять кращі зразки світової класики.

Ідея «Музики без меж» належить головному диригенту «Віртуозів Києва», відомому віолончелісту Дмитру Яблонському.

Оркестр пропонує слухачам кілька програм, що охоплюють різні жанри - від Гайдна і Чайковського до Лероя Андерсон.

Колектив визнаний слухачами і критиками у різних країнах світу, він об’єднує талановитих молодих музикантів України (середній вік артистів - 35 років).

За активну творчу діяльність оркестр «Віртуози Києва» отримав статус Посла української культури Міністерства закордонних справ України.

Кожен з музикантів оркестру одночасно - соліст і учасник ансамблю. Молодим музикантам не чужі різні музичні жанри: вони співпрацювали з групою «Океан Ельзи», етно-джазовою співачкою Ніно Катамадзе, клавішником легендарної Deep Purple Джоном Лордом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень