Туристично-інформаційний офіс Рівного обслуговуватиме підприємець. За плату

З бюджету

Кіоск, де діятиме туристично-інформаційний офіс на вулиці Соборній біля пам’ятника Несвицькій, поки порожній (на фото вгорі). Над його заповненням нині спільно працюють міське управління культури, Національний університет водного господарства і природокористування та громадські активісти на чолі з відомим веломандрівником Юрієм Ойцюсем.

Начальник міського управління культури і туризму Тарас Максименко каже, що одне їхнє управління не може зробити всю цю роботу. Тому добре, що до неї долучилися ті, кому це цікаво, і хто на туризмі розуміється. А управління поки вирішує питання поставки в офіс і встановлення меблів, комп’ютерів, сигналізації, підведення електрики.

Відкрити офіс планують до кінця березня і обслуговуватиме його приватний підприємець.

Говорить Тарас Максименко:

Договір буде укладатися з підприємцем. Будуть виписані умови. Якщо вони будуть дотримані, то цей підприємець має шанс щомісяця отримувати за свою роботу кошти.

 

Ми ведемо зараз з активістами переговори, щоб вони і знайшли підприємця, який зможе надавати ці послуги.

За словами Тараса Максименка, спочатку туристично-інформаційний офіс буде збитковим і утримуватиметься за рахунок міського бюджету. На це виділятимуть 200 тисяч гривень на рік. Втім, підприємцю буде поставлене завдання з кожним роком зменшувати суму на утримання з бюджету і виживати за рахунок продажу сувенірів, послуг гідів тощо. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень