Пощастить тим, хто вміє заощаджувати. Якими будуть тарифи на електроенергію у серпні

Адже новий підхід до споживання електроенергії запустять вже 1 серпня

У липні Міністерство енергетики планувало запустити нову модель спеціальних зобов’язань на гуртовому ринку електричної енергії для населення, але дату запуску відклали на місяць.

Тоді це аргументували:

ситуація, що склалась на ринку електроенергії у травні-червні, повністю спотворює можливість адекватного прогнозування моделі фінансово стабільної роботи для учасників ПСО.

Тепер Міненерго планує впровадити диференційовані тарифи у залежності від обсягу споживання. Про це зазначив міністр енергетики Герман Галущенко повідомляє НВ Бізнес.

Зараз тариф для населення встановлено на рівні 1,68 грн/кВт-год.

Міністр енергетики пояснив, що ціна для різних груп населення буде відрізнятися в залежності від обсягів споживання. Таке рішення ухвалили, аби захистити найбільш уразливі групи населення.

Категорій споживання буде чотири:

  • до 100 кВт-год;
  • 100-300 кВт-год;
  • 300-500 кВт-год;
  •  від 500 кВт-год.

При цьому максимальний розмір тарифу складатиме 3,4 грн за кВт-год. Попередньо заплановано, що тариф для групи населення, що споживає менш як 100 кВт-год на місяць тариф буде меншим від 1,68 грн за кВт-год.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень