«Посаду не створювали під конкретну людину», - мер Рівного про п’ятого свого заступника

І про те, навіщо його призначив

Олекасндр Третяк

У попередника Олександра Третяка – Володимира Хомка – заступників було чотири:

з гуманітарних питань,

 

з питань житлово-комунального господарства та земельних відносин,

 

з економічних питань, торгівлі, соцзахисту, транспорту,

 

з питань будівництва, архітектури.

Новообраний міський голова Рівного має вже п’ятьох заступників. П’ятим став керівник приватної клініки «Бейбідок» Юрій Поліщук.

Юрій Поліщук

Міський голова Рівного Олександр Третяк запевняє, що ще один заступник – це просто необхідність цього часу. І пояснює:

Візьмемо, для прикладу, того самого гуманітарного заступника. Він має бути людиною, яка дуже добре орієнтується у питаннях освіти, культури і медицини.

 

А освіта і медицина, або культура і медицина – це практично дві діаметрально протилежні речі. І людина, яка фактично може займатися медициною, вона не орієнтується в освіті чи культурі.

 

Тому мені вкрай необхідний був заступник, профільним напрямом якого були б фахові знання в медицині, особливо зважаючи на ситуацію з коронавірусом. І ця людина має щодня займатися питаннями боротьби з covіd-19.

Олександр Третяк каже, що п’ятий заступник не дублюватиме функції начальника управління медицини, бо він відповідатиме ще за соцзахист та роботу з ветеранами АТО та ООС.

Це вкрай великий пласт роботи, який  у нас практично не звершувався.

 

Юрій Поліщук, як на мене – ідеальна кандидатур: лікар за фахом, ветеран АТО, медик, який організовував медичну службу у 130-му розвідувальному батальйоні.

За словами Олександра Третяка, посаду п’ятого заступника міського голови не створювали спеціально під Юрія Поліщука. Адже для призначення на цю посаду розглядали ще дві кандидатури: лікарів Павла Сільковського та Тетяну Воронцову, яка ще є і головою громадської організації «Рівне ТАКМЕД».

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень