Посадовця на Рівненщині спіймали на хабарі

Гроші отримував у два етапи

На Рівненщині поліція викрила посадовця виконавчої служби на хабарі у 13 тисяч гривень. Неправомірну вигоду посадовець вимагав та отримав за прийняття рішення про закриття виконавчого провадження та невжиття заходів примусового виконання – арешт майна.

Оперативники управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції задокументували протиправну діяльність заступника начальника районного відділу державної виконавчої служби. За фактом вимагання хабара військова прокуратура Рівненського гарнізону Західного регіону України відкрила кримінальне провадження.

Так, під час проведення процесуальних заходів було задокументовано факти одержання фігурантом коштів. Неправомірну вигоду отримував у два етапи.

Сьогодні, 22 листопада, оперативники Управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції, слідчі слідчого управління ГУНП під процесуальним керівництвом військової прокуратури затримали посадовця під час одержання другої частини хабара в розмірі 11 тисяч гривень.

 

Гроші правоохоронці вилучили під час огляду особистих речей фігуранта.

[media=130968][media=130969]

Наразі вирішують питання щодо повідомлення посадовцю про підозру та затримання його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вчинене корупційне правопорушення посадовцю загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

За матеріалами Управління захисту економіки в Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень