Посадив і забув! 3 нереально “зручних” культури, за якими НЕ треба доглядати

Вони - мрія кожного городника

Одна з найпопулярніших культур, яку обирає багато городників, це кабачки. Бувалі городники знають напевно – коли цей овоч починає плодоносити, немає куди подіти врожай. Варто посадити один кущ і можна легко прогодувати цілу велику родину аж до осінніх заморозків. Що вже казати про випадки, коли на городі росте по декілька кущів. У такому випадку ви легко можете заготувати кабачки навіть на зиму. Доглядати за культурою дуже просто – часті поливи їй не потрібні, а декілька підкормок за весь сезон буде більш ніж достатньо.

Гарбуз – культура, яку мільйони городників вирощують багато років поспіль без будь-якого догляду. Власники ділянок кидають насіння в землю, присипають його землею, один раз поливають і забувають про культуру до самого моменту, коли вона починає плодоносити. Гарбуз завжди родить, навіть якщо ви не доглядаєте за ним, не вносите підкормки та навіть не поливаєте. Звісно, якщо ви хочете отримати солодкі плоди, варто хоча б раз внести добриво. Втім, культура може обійтись і без цього.

Буряк вважають однією з найпростіших у питанні вирощування культури. Поливати її потрібно тільки на етапі, коли з’являються перші листки, а потім ви можете просто забути про овоч. Попри відсутність додаткового поливу, добрив та інших доглядових етапів, буряк вродить щедро, а плоди будуть смачними та соковитими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень