Популярні і марні: Кухонні девайси, які не коштують вкладених грошей

І займуть багато місця

Щороку винахідники придумують нові пристрої, які потім маркетологи гарно нам продають. Часто такі товари не виправдовують себе і вкладених у них грошей.

А ще гірше – ці речі займають купу місця у кухонних шафках. Пропонуємо вам перелік, які є у магазинах, але ви точно можете без них обійтися.

Ніж для піци

Цікавий круглий ніж виглядає ефектно, але користуються ним вдома лічені рази. Ба більше він не вміщається у ящик з виделками та дожами. Тому просто ріжте піцу звичайним ножем і не витрачайте гроші на зайве, хіба що ви щодня готуєте піцу.

Сушарка для салату

Таке реально існує. Маркетологи кажуть, що девайс сушить салат, ніби у пральній машинці, прокручуючи його. Це займає немало часу і місця. Тому просто вимийте зелень і просушіть чистим кухонним рушником. Також можна використовувати паперові рушники.

Машина для виготовлення пасти

Паста, або просто макарони, улюблена їжа дітей. І часто мами хочуть вгодити своїм дітям і зробити домашні безпечні макарони. Таку машинку зазвичай вдома використовують кілька разів і згодом бажання готувати пасту самостійно зникає.

Машина для попкорну

Головний мінус – ціна. Купіть звичайний готовий попкорн або той, який готують у мікрохвильовці. Машинку для попкорну варто купувати тим, хто планує створити попкорний бізнес. Вдома нею користуються кілька разів.

Слайсер для банана

Банановий слайсер має форму банана і придуманий для того, аби всі шматочки банана були однакові. Але чи треба вам для цього окремий девайс, якщо все можна просто зробити одним універсальним предметом – ножем!

Електричний консервний ніж

Ручний відкривач, який ви зберігаєте в ящику з приладами, теж впорається із завданням. Електричний аналог займає багато місця і коштує значну суму грошей.

Компактні вакуумні пакети

Такі штуки придумані, аби заощаджувати місце у вашій шафі з одягом. Вони допомагають стискати громіздкий одяг і постільну білизну для тривалого зберігання. Однак часом речі там так зморщуються, що можуть бути безповоротно зіпсовані.

Парова швабра

Парова швабра – це чисто маркетинговий хід. Насправді вона не робить нічого особливого з підлогами і далеко для не кожної поверхні підходять високі температури. Деякі виробники підлогових покриттів навіть анулюють гарантію, якщо ви використовуєте парову швабру. Звичайна швабра впорається не гірше, а коштує у багато разів менше.

Гаджети для спортивних тренувань

Окуляри віртуальної реальності, тренажер для сайклінга та інше начинні часто можна зустріти у спортсменів. Щоправда, після кількох разів використання люди все одно обирають класичні тренування. Краще витратити гроші на послуги тренера і дієтолога, а якщо вам вистачає дисципліни, то вистачить гантель і еспандерів.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень